• Szerelmes versek

   

   


  Köszönöm az életnek, hogy Téged megadott Köszönöm a sorsnak, hogy hozzám elhozott, áldom az utat, amelyre most léptünk vigyázz rá, hogy róla soha le ne térjünk. Tégy örökké boldoggá engemet, Néked adom tiszta lelkemet, Légy hozzám kedves és türelmes, Mert együtt élni csak így érdemes.

   

   

   

   

  Ölelj meg, nem kell most a szó, Jó ez a csend, olyan megnyugtató. Hunyd le szemed, csitt, ne beszélj, Ne szavakkal, a testeddel mesélj. Hallgasd, ahogy ver a szívem, Ereimben mint fut a vér, Érezd bőröm rebbenését, Mikor vállad az enyémhez ér. Ölelj át, oly szép az este, A Hold az eget birtokba vette. A csend hangja lágyan dalol, S lelked lelkemmel összehajol.

   

   

   

  Nem tudom elmondani, amit érzek, Inkább leírom neked, mert még félek. Remeg az ajkam, de biztosan érted, Szeretlek téged ameddig csak élek. Szeretlek, mert te vagy nekem az élet, Ezért írok most néked ilyen szépet! Felnyitottad szemem, éppen ezért kérlek, Szeress te is engem, szeress, amíg élek!

   

   

   

   

  "Összedőlhet fenn a magas ég,

  Leomolhat minden, ami ép.

  Egy a fontos, hogy Te szeress,

  Minden más csak semmiség.

  Örök életet élsz énvelem,

  Vár reánk a kéklő végtelen.

  Mert a sors egymásnak szánja,

  Kiket összeköt a szerelem."

   

   

   

   

   

  Hunyd le a szemed éld az álmod, Azzal sose törődj,mit mondanak mások. Hisz Te lélegzel, Te nézel és Te látsz Magadnak választod, amit választottál. Egy perc csak az élet, ha boldogtalan vagy, A legkisebb örömökkel tedd boldoggá azt. Találd meg a fényt a fekete éjben, A boldogságot a boldogtalan létben...